Doğumdan hemen sonra süt arttırıcı çay kullanan var mı? Süt arttıcı çaylar faydalı mı sizce Dogum yapan arkadaslar acaba marka isim verebilirler mi?? Birde malt icecekleri kulanan varmi tavsiye eder misiniz?
Yengem Humana Rezene çayını kullanıyordu onda süt arttırdı.Herkes de süt arttırımı sağlamıyor.Ama rahatlatan bir etkisi var ben aldım🙂
rezene çayı birde incir uyutması 😊
bu caylarla ilgili bi yazı okumustum, kesinlikle uzak durmalisiniz, cok tehlikeli aslında. Masum görünuyorlar sadece 🤷♀️
Bazilarini ben arastiridim cok meshur olanlarin icinde seker oldukca yogun var. Ama acaba bunlarin da dogal ve kaliteli olanlari varmi die merak ettim
incir uyutmasi nasil bisi acaba
hazelkzmz youtube de incir uyutmasi tarifi var canım 😘
Malt içeceklerin kilo yaptığını duydum bebeğim kuvezde 28 gün oldu sütümü sağıp götürüyorum pramatüre olduğu için günlük arttırıyorlar son zaman da istedikleri ml mi verememistim araştırdım rezene ile kimyonu birde varsa anason demleyip emzirmeden önce iç süper bı etkisi var bende anason yoktu rezene ve kimyon içiyorum maşallah iyiyiz 😊
ben humana emziren anneler çayı ve rezeneli kimyon çayını kullandım memnum kaldım
alkolsuz malt icecigi cok sut yapiyor ebebekte var bide humananin sut arttiran cayi var ben kizimda kullaniyordum sutum cok oluyordu