Arkadaşlar bebek bakım çantası tavsiyeleri istiyorum hangi markaları önerirsiniz.. Şampuan, pişik kremi, yağ vb. Çamaşır deterjanı vb. aldiklariniz almayı düşündükleriniz yardımcı olursanız sevinirim 👍☺ herkese kolaylar gelsin 🙏🏼🤗
bebek için pişik kremi bepantol en iyisi tavsiye ederim
mahriguzel Sudocrem pişik için 1 numara bence ben Sudocrem kullanıyorum tavsiye ederim
mustela ve desitin pişik için desitin çok iyidir bilgin olsun çamaşır içinde uni baby ve dalin yumuşatıcı tavsiye ederim
mustela nın setini aldım. Hepsinden çok memnunum. Hiç pişik olmadı bebeğim, şampuan da göz yakmıyor. Doğal içerikmiş zaten öneririm Deterjan olarak da duru granül kullanıyorum. O da mis gibi.
bende instagramdan mühendisinoğlu sayfasının temiz içeriklerine bakıyorum şampuanı hipp marka aldım çok güzel kokuyor bezi molfix ıslak mendili sleppy yeni doğan aldım bebek yağı almayacağım ılık suya hindistan cevizi yağı 1 2 damla damlatıp onu kullanacağım hatta eğitimde ki ebe bebek bakım pamuklarını bu şekilde ıslak mendil yapabilirsiniz pişik vs olmaz hem nemlenmiş olur demişti acil durum dışında sanırım ıslak mendili bu şekilde yapacağım, deterjan olarak boron kullanacağım yumuşatıcı kesinlikle düşünmüyorum kendimizede kullanmıyorum zaten duruşama suyuna karıştığı ve tekrar durulama olmadığı için sağlıksız buluyorum