Hamilelikte saç kesimi ve saç boyama bebeğe zarar verir mi hint kınası falan tavsiye ediyorlar kadınlarkulubü sitesinde falan araştırdım bulamadım sizin tavsiyeleriniz neler?
Ihtiyaç hissetmediğim için kestirmedim ama gerekli olsaydı kestirirdim. Bu dönemde hiçbişey sizin rahatınızdan önemli değil bu tarz batıl şeylere inanmıyorum bilimsel bi açıklamsı da yok zaten. 3. Aydan itibaren de boyattım doktor onayıyla. Sadece boya kokusunda çok durmayın kuaförünüze rica edin cama yada kapıya yakın bi yerde yapsın boyayı. Bu tarz şeyler için kimse sizin üstünüze gelemez müsade etmeyin beden sizin bebek sizin
Valla canım ben ikinciye hamileyim ikisinde de saç kestirdim öyle bişey olsa yapmazdım tabiki yok öyle bişey boya ya gelince üçüncü aydan sonra boya olur diyor doktorlar ki seninki büyük maşallah bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum
Vallahi 3.ay gecrikten sonra hemen biyadim bildiğiniz palette deluxe ile benim tanıdığım bi kaç kisi de boyadı… doktor 3 lez boya dedi ama saçımda beyaz çok hamile olup sa bakimsiz çirkin görünmek istemiyorm bazıları boyamıyor cok afedersiniz nineme dönüyorlar… bilmsel birşey yokmuş başka bir doktor da öyle demisti… albino akrabam var 15 günde bir boyatirdi masallah cok akilli bir kizi var… allah korusun yine de bebeklerimizi ama benim düşüncem bu yönde…
Kesime ihtiyacım olsaydı aklıma hiç oyle şeyler gelmez kestirirdim..
Saçımında her ıkı hamileliğimde 5.aydan sonra boyadım..
Bende kestirdim 🙂 ömrü kısalır dediler aklı kısalır dediler bana hiç mantıklı gelmedi ömrü veren Rabbim diye düşündüm cok kötü olmuştu saçlarım kestirdim
Yarın kesim randevum var, saçma sapan batıl inançlara inanmam canım
Bu soruyu bende çevremdeki güvendiğim bilgili kişilere sordum hamilelikte saç kestirmeyle ilgili söylentilerin hurafe olduğunu hiç bir sakıncası olmadığını söylediler. Dini açıdan kadının saç kestirme niyeti erkeğe benzemek olmadığı sürece hiç bir sıkıntı yok canım