Kızlar 18 haftalığım, Allahın izniyle bir kızım olacak ama isim bulamıyorum fikirlerinizi alabilir miyim?
benim sıpa cinsiyetini göstermedi 🤣 kızım olursa Yağmur oğlum olursa Toprak olacak 😊 başka önereceğim kız isimleri asya,evin (kürtçe aşk demek), Berfin (kar tanesi), Dürrin (İnci tanesi), asil, asel, okyanus, kumsal, deniz
Asel isminden fenalık geldi artık 😂 böyle Biraz daha anlamlı şeyler koymak istiyorum yağmur ve Berfin çok yakınımda var
Hüma ve Hafsa ismi çok güzel Hafsa ismi çok hayırlı bir isim hemde ☺️ Sare ismi de çok hoşuma gidiyor
umrankiran hüma ismini bende düşündüm anlamı çok güzel ama tek sanki olmuyor çift isim de koymak istemiyorum kız çocuguna
canım umarım işine yarar beğendim kız bebek isimleri helin asmin minel evza yade sare sarya şilan minel miray mira mila aryen arya beril ekin ece ecrin nisa ahsen selen
😊 7.5 yaşında oğlum var ismi Yamaç Toprak haftaya bir kızım olacak inşallah hala bir ismi yok ama oğlum yağmur olsun istiyor 😍😍 ben özden Sare istiyorum babamız hiç bir şey beğenmiyor 😝
Mira geldi aklıma Lazca Eser demek
benım kızın adını bız cok onceden belırlemıstik ama ıkıncı bır kızım olsa Mİhrimah yada Piraye koymak isterim . Sizede bir öneri olmus olur 🎀
lalin güneş lina manolya alya ada azra eftalya beste
bende yüsra begüm beren arasında kararsız kaldım sana da fikir olsun cnm
benimde kızım olacak hayırlısıyla inşallah Eslem Hümakoyacağız fikir olabilir size ☺️