Merhabalar. Bebek deterjanı önerisinde bulunabilir misiniz? 30 haftalığım bu arada siz kaç haftalıkken yıkadınız kıyafetleri acaba? Şuanda erken mi sizce? Tavsiyelerini bekliyorumm
bende kararsizim suanlik bir Paket dalan roxy markasi toz deterjan aldim ama baska ne alcam bilmiyorum. 28 haftaligim yakinda baslamayi düsünüyorum bence sende gece birakma hazir olsun.
34.Haftamda herşeyimi yıkayıp ütüledim ve çantamı hazırladım şuan 35.haftamdayım bekliyoruz 🤰 Deterjan olarak da duru granül kullandım bol bol dökmedim acıkası azar azar ve 2.kez durulama yaptım makinada 🌸
daha kullanmadim ama siveno camasir deterjani aldim canim organik deterjan tavsiye uzerine yorumlari guzeldi
İlk zamanda dalan roxy ve abc yumuşatıcısı kullanıp 30 derece de yıkadım şuan mutlulukla kullanıyorum arada beyaz sabun rendeleyip de attığım oluyor, dalan roxy çok güzel kendi kıyafetlerimde kullanıyorum
Dalan roxy kıyafetleri eskitiyor.. siveno kullansanız daha iyi doktorlar da tavsiye ediyor tamamen doğal miss gibi 🤗
Ben E bebek Baby Me deterjanını, yumuşatıcısını ve leke çıkarıcısını aldım yakında yıkamaya başlıycam 33.-34. Haftada hazır etmeyi düşünüyorum inş
benim kullandığım bebek deterjanı tavsiye ederim dalan roxy https://imgyukle.com/i/img-20191007-235330.Ey2ugM
Ben unibaby bebek deterjanları aldım 35. Hafta çamaşırları yıkadım
Minorisi bebekler için olan deterjanı tavsiye ederim!!!
Green Clean baby olanı kullanıyorum hem içeriği temiz hemde güzel yıkıyor. 4’lü setini almanızı tavsiye ederim içerisinde çamaşır deterjanı,yumuşatıcı, leke çıkarıcı ve biberon temizleyicisi var.
Ben dalin sıvı deterjan almıştım e bebekten onunla yıkadım makinanın bebek giysileri yıkama seçeneğinde. 33.haftada daha yeni yaptım. Ütü yapsam mı yapmasam mı bilmiyorum minnacık şeyleri ütülemeye çok üşendim, kurutmadan zaten ütülü gibi çıkıyor katlarken el ütüsü yaptım 😋😋😋