meraba soru soracağım bi türlü soramadım 31 haftalık hamileyim soda içmemi soyledi doktor ama başkalarına bebekte gaz yapar diyorlar dogrumu
Bende kullandım bebeğimin gaz problemi olmadı hatta bebek doğduktan sonra akşam yemeklerden sonra 1 tane içmeye devam edin
Bende içtim hamileligim boyunca günde bir tane sade Maden suyu hiç bir zararı yok
Milletin lafına bakma sade soda gebelikte faydalıdır İnternete yaz bak. Banada soda içme demişlerdi takmadım. Sancım olunca sade soda iyi geliyor
Tam tersi icersen bebekte gaz sorunu olmuyo. bana herkes ic bebeğin gazi olmaz demişlerdi ilk bebegimde ben icmedim fazla 3 ay gaz sancisi çektik simdi hamileyim yine iciyorum sık sık
Hamilelegim boyunca maden suyu ictim doktorum soylemisti bebeginin kilo almasina yardimci olur diye dogumdan sonrada limonlu maden suyu ic ic sut yapar dedi dedigi gibide oldu
Bende hamileyken sürekli içtim bebegimde hiç gaz olmadı bı kere bile gazdan uyumamazlik sorunu yaşamadım
Dogmamış bebekte ne gazı. Hamileligim boyunca sade soda içtim. Doktorum istedi içmemi, bebegin mineral ve kalsiyum alması gerek, günde 1 taneyi geçmemesi lazım okadar. Doguma gidecegim gün bile içmiştim.