Selam arkadaşlar. Gözümü çizdirmek istiyorum İzmir de yer tavsiyesi olan var mı? Şöyle iyi bir doktor tavsiyesi, yakın zamanlarda olanlardan fiyat bilgisi vs. Teşekkürler
batıgöz izmir göz çizdirme ameliyatı için iyi bir hastane tanıdıklarım var olan tavsiye ederim
Çizme işlemi yapar mı bilmiyorum ama Urla Devlet Hastanesi’nde görevli göz doktoru Mustafa Kızıloğlu var, gözünüzün durumunu detaylı olarak inceleyip size bilgi verebilir
dokuz eylül göz doktorları iyidir git bence neden dersen ozeller ne olursa olsun cizerler gozun musait mi degilmi bakmazlar aynisi ablama oldu ordan biliyorum
Gözünüzü çizdirmek evet belirli bir süre için çözüm fakat olası göz bozukluğunuz devam ettiği taktirde tekrar çizdiremeyeceğinizi biliyorsunuz değil mi?
ibrahim55 bilmiyordum göz çizdirmek için iyi bir doktora gitmek istiyorum izmirde
Veni vidi göz hastahanesi no touch lazer varmış çizik olmadan ama bilmiyorum tam anlamda nasıl oluyor
1200 dolardı geçen sene bu zamanlar yakın bir arkadaşım çizdirdi izMirde bende yanında bulunmuştum tedavi süreçlerinde 4 saatlik bir operasyondu gayet memnun ve şikayeti yok. kaşkaloglu alsancak kullanılan teknikte lasek imiş
İzmir Kaşkaloğlunda göz çizdirdim 4 sene önce herhangi bir sorun yaşamadım tavsiye ederim
Bir tavsiye göz ameliyat bir sefer yapiliyor diye biliyorum yaşınız ilerlediğinde gözünüz katarak olduğunda ameliyat şansınız kalmıyor diye biliyorum bi araştırırsanız iyi olur katarak yaşlandığımızda kaçınılmaz diyebiliyorum