merhaba arkadaşlar deviasyon ameliyatı olmam gerekiyor bugün öğrendim.Estetik ameliyat vardı aklımda ama bu durum kafamı karıştırdı açıkçası.KBB uzmanı doktor mu yoksa Plastik cerrah mı daha önce bu durumla karşılaşan oldu mu?Devlet hastanesi mi özel hastane mi?Aklımda deli sorular😂Hastane ve doktor tavsiyesi alabilir miyim😊Şimdiden teşekkürler😉
Ben oldum. Avcılar medicana hastanesi ahmet bey. Kesinlikle tavsiye ederim.
Estetiğe ihtiyacın var ise olmuşken aradan çıkar tek seferde fakat devlette pek iyi olmuyor dr sgk anlaşmalı bir hastanede yaparsa bir kısmını devlet karşılar. Uzmanlık konusuda izmir için söylüyorum hem estetik hem kbb iyi doktorlar var
Kesinlikle KBB uzmanınca operasyon öneririm.
Derivasyon u kbb yapar estetiği plastik ikisini tanıdık yoksa devlette yapmazlar özele gidersen ancak ikisini aynı anda olabilirsin ikisi farkı ameliyat
Deviasyon için KBB uzmanı gerekir. Fakat özelde 2 sini de aynı anda yapalım mı diye sorarlar. Tek kalemde aradan çıkar. Bakırköy acıbademde oldum çok da hayatımda bişey değişmedi. Havayolu seyehatlerinde faydasını gördüm ama
arkadaşım devlette yaptırdı KBBye
Egepol Poliklinik Serap Hanım KBB uzmanı eşi Ertan bey de rinoplasti uzmanıdır yardımcı olacaklarına yüzde yüz eminim ameliyat sonrası göz altı morlukları ve ağrınız minimum düzeyde sanki yok gibi diyebilirim şimdiden geçmiş olsun
KBB yapar, tavsiye surp pırgic Ermeni hastanesi, Sait Şirazi harika bir doktor ona görünmeden ameliyat olma derim, o kadar.
Bu işin piri doktor Süreyya seneldir gibi görünüyor instagram hesabı var bende verebilirim bi takip et derim belki kafana yatar ama öyle sıradan 5 lira 10 lira gibi rakamlara yapmıyor diye biliyorum fiyat almalısın
İstanbul/bakırköy yaşar hastanesinde kbb doktoru orhan sanisoglu ameliyat etmişti, çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim fiyatıda uygundu. Deviasyon işlemi
Meltem hastanesi Dr Hamdi bey é yaptırdım çok memnunum, hastayken bile tikanmiyor burnum uyuyabilip çabuk iyileşiyorum